Omdat mannen wel huilen.. (Support dit project!)

By Prins de Vos

Het fotoboek BOYS DO CRY doorbreekt het taboe op mannelijke kwetsbaarheid, én draagt bij aan de emancipatie van trans personen.

"Prins haalt geld op om diens fotoboek BOYS DO CRY te kunnen drukken! Als die het doelbedrag haalt kan Prins een prachtige publicatie laten drukken van de foto’s die de afgelopen 7 jaar van Levi gemaakt zijn.

BOYS DO CRY is een serie die het taboe op mannelijke kwetsbaarheid doorbreekt, want: boys dó cry. Daarbij gaan de foto’s gaan niet over hoe het is om trans te zijn, maar over hoe het is om Levi te zijn. Door die benadering hoopt Prins dat het boek bij zal dragen aan de emancipatie van trans personen. Want je bent zo veel meer dan je gender.

Benieuwd naar de tegenprestaties? Doneren kan vanaf €10. Voor €11 krijg je een postcard op de mat. Voor €28 (incl. verzenden) heb je het boek al. De prijs houdt Prins expres laag omdat die wil dat ook (trans) jongeren en andere mensen die niet veel te besteden hebben maar toch, hopelijk, steun kunnen putten uit het verhaal van Levi, het boek aan kunnen schaffen.

Dan is er, voor de fotoliefhebber die meer te besteden heeft, ook nog de special edition van €48,- (incl. verzenden). Die heeft een exclusieve, bedrukte, stevige insteekhoes waar het softcoverboek in zit. Daar zijn er maar 150 van!"

Vorige
Vorige

Fadua rijdt met haar voorstelling WRAK zo je hart in en parkeert daar permanent.

Volgende
Volgende

Love and Hate