Een verhuizing, een nieuwsbrief en 11 nieuwe teamleden!

Eindelijk weer eens nieuws over De Cultuurvlogger zelf, want hoewel De Cultuurwereld misschien wel stil lijkt te staan probeer ik aan de achterkant zeker mooie dingen te doen zodat de website weer een plek mag worden waar maker en bezoeker elkaar digitaal ontmoeten. Dus kom ik met 3 nieuwtjes in dit mooie bericht en eerlijk: ik ben best trots! Dus ik neem jullie mee met het nieuws….

  1. De Cultuurnieuws

    De Cultuurvlogger krijgt een nieuwsbrief. Eén keer per maand kun je een nieuwsbrief ontvangen in je mailbox met daarin een verzameling van het beste werk dat al is verschenen op de website, Instagram en andere platforms.

    Maar daarnaast hoop ik ook exclusieve uitnodigingen te gaan verzending van evenementen die ik wil gaan organiseren. Ik heb namelijk al wat toffe ideeën wat betreft dat en ik denk dat ik klein begin en de eerste uitnodigingen alleen stuur naar de mensen die de nieuwsbrief ontvangen om zo mijn trouwste lezers een eerste keuze te bieden op dit soort exclusieve evenementen.

    Elke eerste van de maand kun je dus deze ontzettend goed gevoeld, gezellig nieuwsbrief in je inbox verwachten! Abonneer jij je ook op
    De Cultuurnieuws?


    PS. Mocht je je afvragen waarom De Cultuurnieuws?
    Gewoon. Ik moet toch een beetje prikkelen af en toe?

  2. De Makerscolumn

    Hoe ik het platform De Cultuurvlogger altijd voor ogen had is een plek waar maker en kijker/ genieter hier kunnen ontmoeten. Ik wilde een platform maken waar bezoekers een agenda konden vinden met wat er te doen is, recensies, foto-verslagen en vlogs om te kijken waar ze dan heen willen. Maar daarnaast wil ik ook graag dat het een platform werd waar dus die maker ook zijn verhaal kwijt kan. Een mening, een evenement of wat nieuws! Daarom heb ik besloten om een oproep te plaatsen op mijn Instagram (volg me vooral als je dat nog niet doet!) en op zoek te gaan naar makers die wat te zeggen hebben en dat graag willen doen op mijn platform. Dit lukte en ik mag mezelf gelukkig prijzen deze mensen toe te voegen aan het team van De Cultuurvlogger:

3. Het allereerste kantoor!

Voorheen werkte ik vanaf een fantastische werkplek in Capital C op het Weesperplein in Amsterdam, maar toen de kans mij werd aangeboden om te verhuizen naar een gedeeld kantoor in de Broedplaats van het Volkshotel in Amsterdam omringd door allemaal andere kunstenaars en creatievelingen kon ik geen nee zeggen!

Dus vanaf nu kun je me vinden in het Volkshotel te Amsterdam!

5DA69F2F-EB7E-43E7-887A-54EE1A98266E.jpeg
Vorige
Vorige

Voor de Makers

Volgende
Volgende

Werkplaats Walhalla in Rotterdam zoekt ondernemers theatermakers met een plan!