Even voorstellen: Jasmine Wouwenaar

jasminemarcocultuur1.jpg

Jasmine Wouwenaar loopt voor 10 weken stage bij de Cultuurvlogger, in deze blog stellen we haar graag aan jullie voor.

Jasmine Wouwenaar is 21 jaar oud en zit in haar tweede jaar van Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Zij is geboren in Groningen en is al vanaf jongs af aan liefhebber van cultuur. Dit uitte zich in dat Jasmine al op haar 6de aan het dansen was en vanaf haar 11de op de vooropleiding van Theater zat. Volgens haar heeft deze vooropleiding, de Noorderlingen, haar gevormd tot wie ze nu is; Leergierig, enthousiast en nieuwsgierig.

Als Jasmine later ‘groot’ is wil ze voor de radio gaan werken. Zij vindt namelijk dat er meer vrouwen op de radio te horen moeten zijn. Daarnaast ik ze ook groot muziekliefhebber en zegt ze altijd muziek aan te hebben. Favoriete artiesten van Jasmine zijn Hobo Johnson, Frank Ocean, Alt-J en Tash Sultana. In haar vrije tijd maakt ze graag afspeellijsten voor elke soort emotie die een mens kan voelen, ben je hier benieuwd naar? Volg haar dan vooral op Spotify. Ook wil ze graag haar eigen podcasts gaan maken waarin taboes door en voor vrxuwen worden besproken.

Dingen waar Jasmine haar vrije tijd verder mee vult zijn fotografie, lezen, dichten en schrijven. Daarnaast gaat Jasmine graag naar festivals, concerten en het theater.

Vorige
Vorige

‘En toen werd ik wakker’- Van theater naar podcast

Volgende
Volgende

Kan je kiezen wie je bent? - (Recensie Wie jij dAn wel niet bent (10+))