Oproep: De Cultuurvlogger zoekt personen die ook wel eens wat willen recenseren!

20 December 2022 - Marco Dreijer is De Cultuurvlogger begonnen vanuit een liefde voor kunst, cultuur en theater. Die liefde stroomt door en ook vanuit de theaterwereld komen er dan ook heel veel uitnodigingen om bij voorstellingen te komen kijken, premières te bezoeken en verslag te doen van al het moois dat er te zien is in ons mooie kikkerlandje.

Nu lukt het mij in mijn eentje natuurlijk niet meer om alles te bezoeken, dus heb ik besloten dat ik op zoek ga naar mensen die ook een voorliefde hebben voor theater en uit naam van De Cultuurvlogger door heel Nederland op bezoek willen bij voorstellingen en stories willen maken en/ of recensies te schrijven.

Zoals ik zei vind ik dat je een bepaalde liefde moet hebben voor theater en vanuit die liefde moet je een verslag/ recensie kunnen schrijven. En wie anders hebben dat, dan andere theatermakers? Dus ga ik opzoek naar theatermakers met vlotte pen die wel eens (betaald) op pad willen en andere voorstellingen willen zien.

Dus nog eenmaal kort: Ben jij een theatermaker en heb jij een vlotte pen en wil jij de kans krijgen om voor de De Cultuurvlogger op pad te gaan? Mail dan even kort wie je bent, wat je doet/ maakt en een korte recensie van een voorstelling, televisie-programma, boek, noem het maar op naar collab@decultuurvlogger.nl. (Dan kan ik even goed een idee krijgen van je schrijfstijl) en dan plannen we een (digitaal) gesprekje in.

Vorige
Vorige

Deze makers volgen wij op de voet. Zij maken en wij kijken.

Volgende
Volgende

Oproep: De Cultuurvlogger gooit z’n Instagram open voor iedereen!