Oproep: De Cultuurvlogger gooit z’n Instagram open voor iedereen!

20 december 2022 - Het platform van De Cultuurvlogger moet een platform zijn van en voor makers. Marco wilt graag aandacht besteden aan allerlei soorten gezelschappen, musea, theater, evenementen en alles wat er maar gebeurt in de culturele wereld. Daarbij loopt Marco er wel eens tegen aan dat niet iedereen budget heeft om een grote samenwerking op te zetten. Maar toch wilt De Cultuurvlogger proberen om manieren te bedenken om ruimte te maken voor iedereen, ook voor kleine partijen zo als individuele makers en kleine instellingen.

Daarom ga ik vanaf 2023 mijn Instagram stories elke maandag opengooien voor take-overs. Elke maandag mag een kleine maker of een kleine instelling mijn volgers meenemen in een dag van een maker om een inkijkje in het makerschap te geven. Wil jij mijn volgers een dagje meenemen in jouw atelier of tijdens een repetitie? Of misschien ben jij wel een kledingontwerper voor theatershows, een decorbouwer of bedenk jij haarstijlen voor theatervoorstelling? Doe jij ook maar iets in het culturele veld en wil jij mijn volgers een dagje meenemen in de Instagram Stories bij jouw werkwijze? Dan kun je je daarvoor aanmelden. Wij kiezen dan daarvoor wie wij daarvoor geschikt is.

Vind jij het leuk om een keer een take-over te doen en jezelf voor te stellen aan mijn publiek? Mail dan naar collab@decultuurvlogger.nl en zet in het onderwerp: Take-over en stel jezelf even kort voor en dan nemen we contact met je op.

Vorige
Vorige

Oproep: De Cultuurvlogger zoekt personen die ook wel eens wat willen recenseren!

Volgende
Volgende

Had ik de ‘Ozard of Wiz’ maar gezien toen ik klein was.