Een vrolijk feest met Nijntje en vriendjes

Samen met vrienden - Rens, Michelle en hun zoontje Sven van 2 jaar - ging ik naar 'Nijntje de Musical', en wat een geweldige tijd hebben we gehad! De voorstelling, die ongeveer een uur duurt, bleek een waar feest voor de jonge kinderen in de zaal.

'Nijntje de Musical' brengt de avonturen van het geliefde konijntje Nijntje en haar vriendin Nina tot leven. Het verhaal draait om Nijntje en haar vrienden die naar school gaan, omgaan met de meester, interactie hebben met de buren van opa en oma, en samen met papa en mama en knorretje een reis naar een kasteel maken om Nijntje's verjaardag te vieren. Het is een aandoenlijk en leerzaam verhaal dat jonge kinderen betovert en ouders doet glimlachen.

Wat deze voorstelling zo bijzonder maakt, is de prachtige en trouwe weergave van de wereld van Dick Bruna. Het decor is volledig in zijn stijl ontworpen, waardoor het voelt alsof je echt in een van zijn boeken bent gestapt. De herkenbare en kleurrijke ontwerpen zijn een lust voor het oog.

De cast van 'Nijntje de Musical' levert fantastisch werk. Ze brengen de personages tot leven en weten de jonge kijkers te betrekken bij het verhaal. De liedjes zijn vrolijk en meeslepend, waardoor kinderen ongetwijfeld zullen meezingen en dansen.

Als je jonge kinderen hebt, is 'Nijntje de Musical' een absolute aanrader. Het is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en biedt een betoverende en educatieve ervaring. De voorstelling slaagt erin om het jonge publiek te boeien en te vermaken, en het is een genot om te zien hoe de kleintjes vol verwondering naar het toneel kijken.

'Nijntje de Musical' is niet alleen een geweldige introductie tot theater voor de kleintjes, maar ook een gezinsvriendelijke voorstelling die jong en oud zal charmeren. Een vrolijk en educatief uitje voor de hele familie.

De voorstelling speelt nog sowieso tot en met 4 mei 2024 door het hele land. Meer informatie vind je op de website van Nijntje de Musical.


Vorige
Vorige

Overpeinzingen na 'De Hospita’, de nieuwe musical geschreven voor Simone

Volgende
Volgende

3 x Cultureel Tilburg: Kunst, Textiel, en Spektakel